ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Maiko sodavand

Maiko Sodavand (sopran)
Uddannet fra klaverafdelingen på Tokyo College of Music.Gennemførte operakurset på samme ph.d.-skole.Gennemført Nikikai Opera Training Institute.Efter endt uddannelse arbejdede han som akkompagnementsassistent på deltid ved Tokyo College of Music i 10 år.
Udover koncertaktiviteter og klaverakkompagnement som sopransanger underviser jeg i klaver og vokalmusik på Accorde Music School i Itabashi Ward.
Jeg synger og spiller klaver på folkeskoler og ungdomsskoler, planetarier, events og koncerter i Itabashi Ward.
[Aktivitetshistorik]
Maiko Sodavand (sopran)
Debuterede som Adina i operaen "Elixir of Love".Spillede rollen som grevinde, Cherubino i operaen "Figaros ægteskab", Pamina i "Tryllefløjten" og Eliza i musicalen "My Fair Lady".
I 2011 og 12 deltog han i et vokaltræningskursus i Belluno, Italien.Optrådte i opera-gallaer i Teatro Castelfranco og Teatro Belluno.
Flyttede til USA i 2011.Gennemførte Evening Division Opera Class på Juilliard School. Optrådte med Manhattan Orchestra i Carnegie Great Hall i New York. Hans Majestæt Kejserens fødselsdag i ambassadørens bolig i New York
Ved receptionen sang han nationalsangen i fem år og holdt en solo-recital foran hvert lands ambassadører. Udgav cd'en "The Beauty of Nature" i NY.Optrådte i Opera Gala-koncerten sponsoreret af Lyric Opera i Carnegie Weil Hall.Hun spiller også Violetta i operaen "La Traviata" og Mimi i "La Bohème". .
Vendte tilbage til Japan i 2016 og holdt en recital i JT Art Hall.Udgav cd'en "La spagnola" efter hjemkomsten til Japan.Opført ved den afdøde Mr. Shigeaki Hinoharas 105-års fødselsdagsfest, æresdirektør for St. Luke's International Hospital. I 2017 spillede hun rollen som Violetta i operaen "La Traviata" i sin helhed og modtog positive anmeldelser. April 2021 Solo-recital i Tokyo Bunka Kaikan (Small) Hall.
Udover koncerter har han også optrådt som gæst på NHK Educational TV "Tutu Ensemble" og NHK Radio "Kyo mo Genki Waku Waku Radio".Optrådte i en tie-up reklame for NTV's "Shabekuri 007".
Nikikai medlem.Præsiderer over Accorde Music School i Itabashi Ward.Jeg underviser i klaver og stemme for børn og voksne.
Japan Salon Concert Association bedste pris.Han har vundet adskillige priser ved Soleil Rookie of the Year, Omagari Newcomer Music Festival og operettekonkurrencer.
[Genre]
Vokal (sopran), klaver
【hjemmeside】
[facebook side]
[YouTube-kanal]
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Hej alle i Itabashi Ward.
Mere end ti år er gået, siden jeg begyndte at bo i Itabashi Ward.Nogle gange er jeg taknemmelig for den venlighed og hensyntagen til alle i Itabashi Ward.
Jeg tror på, at musik er en vidunderlig ting, der kan give mod, healing og inspiration til dem, der lytter til den.
Koncerter og arrangementer er stigende i Itabashi Ward, og det ville være fantastisk, hvis folk, der normalt ikke har mulighed for at lytte til musik, får flere muligheder for at lytte til musik.
Vi lever i en tid, hvor vi kan lytte til musik online, men levende musik giver os stadig en følelse af åndedræt, energi og atmosfære.
Jeg håber, at kulturen i Itabashi Ward vil fortsætte med at udvikle sig i fremtiden.
[YouTube-video]