ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Yumie Hirano

Med mottoet "Jeg vil nyde musik med alle!", underviser og spiller jeg klaver hovedsageligt i Itabashi Ward.
Ud over genrernes mure, ud over en bred vifte af performanceaktiviteter såsom klassisk musik, pop, jazz, canzone, filmmusik, børnesange og enka-optrædener, komposition og arrangement, bandoptrædener, ensembler med strengeinstrumenter, korakkompagnement , operaakkompagnement mv , Talekoncerter og korundervisning.Jeg er specialiseret i akkompagnement til japanske sange, og jeg elsker også at improvisere, skabe originalt akkompagnement til sange og transponere.Medlem af All Japan Piano Teachers Association og vinder af 1. Crystal Piano Competition.
[Aktivitetshistorik]
Korakkompagnement (instruktør og akkompagnement for 6 grupper i over 25 år), instruktion og akkompagnement for private gymnasiekorklubber i Tokyo, Takarazuka te-ceremoni, koncerter for børn, akkompagnement af vokalkonkurrence osv. Vi er aktive i en lang række aktiviteter børnehaver, folkeskoler, begivenheder såsom udendørs koncerter, levende huse og forestillinger på YouTube.Derudover planlægger vi at levere musik til udviklingsprojektet af en klaverøvelsessangapplikation.
[Genre]
Klaver (klassisk, pop, akkompagnement, arrangement osv.), korinstruktion
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Jeg er født og opvokset i Itabashi Ward, og mine tvillingebørn vokser frit op i dette velsignede område.Vi glæder os til at dele en rig tid gennem musik med alle i området.
[YouTube-video]