ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Hiroko Ikeno

Uddannet fra Waseda University.Uddannet fra Tokyo Institute of Technology Graduate School of Environment and Society. Efter at have arbejdet som virksomhedsmedarbejder i 10 år, gennemførte han den 49. mesterklasse på Nikikai Opera Training Institute.Fik en fuldgyldig opera-debut på Kulturstyrelsens forestilling om udvikling af menneskelige ressourcer "Tryllefløjten" Doji II.Tjekkisk Musikkonkurrence 2018, Vocal Section 1. Præmie.I operaen har han optrådt i "Figaros ægteskab" Cherubino, "La Traviata" Flora og "Hansel and Gretel" Hansel.Udover at optræde ved Nikikai Salonkoncert, fokuserer han også på religiøse sange og koncerter som Mozarts "Requiem" og Beethovens "2013." altsolo.Som en "parallel karrierevokalist", der fortsætter sine musikaktiviteter, mens han arbejder som virksomhedsmedarbejder, har han optrådt i mange medier, herunder NHK og Asahi Shimbun. Siden XNUMX har hun udvidet sit udvalg af aktiviteter, såsom at holde foredrag om kvinders karrierer for gymnasieelever og holde foredrag på Waseda University.De seneste år har han studeret i Sverige og Tyskland.
Begyndte at arbejde som værkstedsdesigner i 2017. Workshop af Casa da Musica (Portugal) sponsoreret af Tokyo Bunka Kaikan i 2019!Gennemført internationalt samarbejde planlægning workshop leder udviklingsprogram.
I 2021 vil han deltage i Storbritannien i JAPAN musikprojektet "Kawasaki ♪ Drake Music Project".I dette fælles projekt mellem Japan og Det Forenede Kongerige designede og fungerede han som musiker på den japanske side som hovedfacilitator af en musikskabelsesworkshop for gymnasieelever fra specialskoler og rapporterede projektet til den britiske minister for Stat.
Interesseret i at løse sociale problemer og social implementering gennem kunst, gennemførte et masterkursus på Tokyo Institute of Technology Graduate School med forskning i musikværksteders sociale funktion.Han arbejder på musikworkshops med både forskning og praksis.
I 2017 blev Nikikai BLOC Pocket Opera etableret som en social bidragsorganisation af Nikikai-medlemmer.Vi arbejder på små operaforestillinger og byrevitalisering gennem opera.
Aktiv inden for forskellige områder som at producere koncerter og skrive manuskripter til musikstykker.

Medlem af Tokyo Nikikai.Stedfortræder for Nikikai BLOC Pocket Opera, medlem af Japan Society for Cultural Policy, certificeret værkstedsdesigner.


[Aktivitetshistorik]
Vigtigste præstationshistorie
[opera]
Mozart "The Marriage of Figaro" som Cherubino, "Cosi Fan Tutte" som Dorabella, "The Magic Flute" som Handmaiden III, som Doji II
Bellinis Capuleti og Montecchi som Romeo
Wagner "Rheingold" som Vergunde
Verdis "La Traviata" som Flora
Bizet som Mercedes i "Carmen"
Humperdinck "Hansel og Grete" som Hansel, som heks

[Oratorium/koncert]
JS Bach "Magnificat" Sopran II solo
Händels "Solomon" som Salomon
Mozart "Requiem" altsolo
Beethoven "Choral Fantasy" altsolo, "XNUMX." altsolo
Rossini "Lille højtidelig messe" Contralto Solo

【værksted】
Kawasaki-Drake Music Ensemble Project (Kawasaki City, British Council, Tokyo Symphony Orchestra)
https://www.kawasaki-sym-hall.jp/festa/event/drake-music.php
* Børn med handicap og japanske og britiske musikere arbejdede sammen om at skabe musik, og verdenspremieren på det resulterende værk blev fremført af Tokyo Symphony Orchestra.

[Musikafspilningsmanuskript]
"Shakespeares kone"
"Tryllefløjten"
"Romeo og Julie"
"Pocket Opera Masquerade Ball"
"Kvinde, mand, kvinde - operaens karakterer sprang ud af rum og tid!?"

[Other]
HIBIYA Festival 2021 Onlinekoncert
[Genre]
Vokal (mezzosopran), workshop
【hjemmeside】
[facebook side]
[Twitter]
[YouTube-kanal]
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Hej alle i Itabashi Ward.Mit navn er Hiroko Ikeno, en mezzosopran.
Jeg har været forbundet med Itabashi-ku, siden jeg begyndte at tage vokaltimer, og har stået i gæld til det i mange år.
I de senere år har vi arbejdet med forskellige aktiviteter udover forestillinger, så alle kan få et forhold til musikken gennem deltagelse såvel som påskønnelse.Workshops, musikteaterkreationer og vokalundervisning er en af ​​dem.
Som musiker vil jeg gerne være med til at gøre musik tilgængelig for alle, så du er velkommen til at kontakte mig.
[YouTube-video]