ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Hitomi Sonare

Hitomi Sonare er blevet stærkt påvirket af lokalsamfundet og kulturen i Kagoshima, hvor hun er født og opvokset, musikken i Toronto, Canada og Panama, Mellemamerika.Med en karakteristisk stemme og musikstil, som du umiddelbart kan høre, sigter vi efter at skabe musik, der understøttes af en så bred vifte af fans som muligt, uanset om det er jazz, blues eller latin.
[Aktivitetshistorik]
Vi laver musikaktiviteter hovedsageligt i Tokyo.
12. december (lør) Anna Matsuoka (klaver) & Hitomi Sonare (vokal) LIVE
Sted: Ueno Aries M/C 2750 yen + T/C 1100 yen
◆ 12. december (onsdag) Julejazz LIVE
Takashi Ono (p) Keito Hasegawa (b) Rui Kitagawa (d) Yoshiko (Vo) Hitomi Sonare (Vo)
Mødested: Ginza Cygnus M/C 3,400 ¥ (skat og servicegebyr inkluderet) + mad- og drikkegebyrer XNUMX-XNUMX-XNUMX-BXNUMX, Ginza, Chuo-ku
◆ Fredag ​​den 1. januar Anna Matsuoka (klaver) & Hitomi Sonae (vokal) Duo Live
Sted: Ueno Aries M/C 2750 yen + T/C 1100 yen
◆ 2. februar (lør) Takashi Ono (klaver) & Hitomi Sonare (vokal) Frokost Live
Mødested: Kichijoji Strings 1. 13:00~, 2. 14:15~, M/C ¥3,300 XNUMX-XNUMX-XNUMX Kichijoji Honmachi, Musashino City (TN Column Building)
[Genre]
Jazz, latin, blues, andre
【hjemmeside】
[facebook side]
[Instagram]
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Jeg er fra Kagoshima Prefecture, men jeg har boet i Itabashi Ward i to år nu.Når jeg går gennem Nakajuku indkøbsarkaden og Happy Road Oyama indkøbsarkaden, føler jeg, at det er et varmt område, hvor jeg kan høre glade børns stemmer og mærke de handlendes venlighed.Jeg ville blive glad, hvis jeg kunne lave en aktivitet for at formidle det vidunderlige ved musikken til alle, der bor i Itabashi Ward.Desuden ville jeg blive glad, hvis jeg kunne interagere med beboerne gennem musik.Mange tak.
[YouTube-video]