ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Hiroshi Kawakubo

 
[Aktivitetshistorik]
Født i Utsunomiya City, Tochigi Prefecture.Uddannet fra Institut for Vokalmusik, Fakultet for Musik, Tokyo University of the Arts.Gennemført kandidatuddannelse på samme universitet.Tilbedt af den berømte tenor Carlo Bergonzi studerede han på Verdi Academy (Busseto), som han præsiderede for, og modtog et diplom.Modtog Utsunomiya City Esper-prisen, modtog uddannelsespenge og rejste til Italien som specialudsendelses-elev for agenturet for kulturelle anliggenders oversøiske udsendelsessystem og studerede italienske operaværker.

Verdi: Opera "La Traviata" Alfredo, "Rigoletto" Duke of Mantua, "Simon Boccanegra" Adorno, "Force of Destiny" Don Alvaro, "Aida" Radames, Puccini: "La Bohème" Rodolfo, "Madame Butterfly" Pinkerton , Medvirkende i Leoncavallo "Jester" Canio m.fl.Han har også optrådt i japansk opera, såsom Kazuko Hara: Yoichi i operaen "Nasu Yoichi" og Kazuhiko Matsui: Akaoni i "The Red Demon that Cried (Nissei Theatre version)".

Han har været solist i orkesterværker som Beethovens XNUMX., Verdis Requiem og Orffs Carmina Burana.

På det seneste har han også arbejdet på mange uropførelser af nye værker af japanske sange.

Derudover er han som repræsentant for Kawakubo Music Office LLC involveret i planlægning og produktion af mange koncerter.Driver en vokalskole på Itabashi-kontorstudiet og Utsunomiya-kontorstudiet og giver instruktion og stemmetræning til yngre generationer.

Utsunomiya City Support Project for Young Artists: Modtog den 15. Esper-pris.Modtog 35. præmie ved den XNUMX. Japan Vocal Competition og Governor of Tokyo Award.Modtog Tenor Special Prize ved den XNUMX. italienske Vocal Concorso.

Medlem af Fujiwara Opera Company.Medlem af Japan Opera Association.Auditor for Japan Song Promotion Wave Association.Underviser ved Rissho University.
[Genre]
Vokalmusik/opera (tenorsanger)
[facebook side]
[YouTube-kanal]
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Hej alle i Itabashi Ward, mit navn er Hiroshi Kawakubo, en tenorsanger.Mens jeg plejer at optræde i operaforestillinger og koncerter, er jeg tilknyttet bestyrelsen for uddannelse i min hjemby Utsunomiya City og har holdt specialklasser kaldet "Operaklasser" på kommunale grundskoler og holdt Art Day Weeks i den tidligere Shinohara-residens, en vigtig kulturejendom.Vi har været aktivt engageret i kulturformidlingsaktiviteter som "Snakkekoncerten".

Jeg har boet i Itabashi Ward i 23 år, men jeg har ikke haft mange muligheder for at arbejde i Itabashi.Hvis jeg kan komme i kontakt med alle i Itabashi Ward gennem koncerter og kulturelle aktiviteter, vil det være min evige fornøjelse.

Mange tak.
[Itabashi Artist Support Campaign Entries]
[YouTube-video]