ア ー テ ィ ス ト
Søg efter genre

musik
Shinnosuke Iguchi Kontrabasspiller x brassband-instruktør

dejligt at møde dig!Mit navn er Shinnosuke Iguchi, en kontrabassist og brassbandinstruktør.Han spiller kontrabas med fokus på klassisk musik og er også aktiv som brassband-instruktør med temaet "håber på forståelse og udvikling af kontrabassen i brassbandmusikken."Daglige aktiviteter bliver lagt ud på bloggen!Kom venligst forbi.

[Aktivitetshistorik]
Uddannet fra Senzoku Gakuen College of Music.Han søger efter en livsstil for musikere i en ny æra ved at kombinere sine aktiviteter som kontrabasspiller og instruktør med sin evne til at kommunikere.

▶︎Som kontrabasspiller
Med udgangspunkt i klassisk musik er han aktiv i en bred vifte af genrer, herunder optrædener i orkestre, brassbands og kammermusik, samt indspilninger og akkompagnement for chansonsangere.Derudover har han specialiseret sig i forestillinger i "salonorkester"-stilen, som eksploderede i udlandet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og deltager aktivt i kunstpåskønnelsesfester, forestillinger i børnehuse og forældre-barn-koncerter.

▶︎Som leder og træner
Med mottoet "Lær og bliv undervist" til "Tænk og foreslå sammen", har han været involveret i at undervise mange grupper såsom musikrelaterede klubaktiviteter, amatørorkestre og brassbands.Især har han fokus på musikundervisningen i brassbandet, og er desuden aktiv som ensembletræner med temaet kontrabastimer og "bandinstruktion fra strygeres perspektiv".

▶︎ Kombination af "musik x transmissionskraft"
Som svar på spørgsmål og konsultationer om kontrabassen fra ungdoms- og gymnasieelever på Twitter, gør han fuld brug af blogs og SNS til at "transmittere" til områder, hvor der ikke er miljø til at modtage professionel kontrabasinstruktion.Temaet for formidlingen er "Håb om forståelse og udvikling af kontrabas i brassband"

I maj 2019 optrådte han som gæst ved en talesession på "Metropolitan College of Music Joint Welcome Party for New Students" arrangeret af musikstudentersamfundet JAMCA.Vi leverede et budskab til musikstuderende om temaet "at lære musik og arbejde" med gæster, der arbejder med musik fra forskellige positioner. Fra april 5 vil vi udvikle onlinelektioner med "månedligt gebyr x ubegrænset antal gange" under temaet "forbindelse hvor som helst i landet".

Indtil videre har han studeret kontrabas under Kazumasa Terada, Akihiko Kanno og Iwatoshi Kuroki.Dirigent for Yokohama Monday Symphonic Band og direktør for Itabashi Musicians Association.

▶︎Instruktionsresultater (2019-)
Appassionato Orchestra String Trainer
Symphonic Ensemble Bouquet String Trainer
Yokohama Monday Band Dirigent
Hirayama Conservatory kontrabasinstruktør
Dalton Tokyo Gakuen String Ensemble Club, instruktør
Derudover instruerede 2019 junior high school og high school brass band klubber i 33
[Genre]
Undervisning i amatørorkestre, herunder klassisk musik, kontrabas og brassband
【hjemmeside】
[facebook side]
[Twitter]
[Instagram]
Forespørgsler (for anmodninger om optræden af ​​begivenheder)
[Besked til Itabashi-beboere]
Siden 2018 har jeg været involveret i musikkulturen i Itabashi gennem en forbindelse med Itabashi Performers Association.Få en lækker og sjov tid på shoppinggaden Daisen, og lyt til autentisk klassisk musik på Bunka Kaikan.Jeg følte, at Itabashi, hvor man kan tilbringe sådan en dag, er vidunderlig.

Som musiker og kontrabasspiller vil jeg gerne finde og levere "Likes", der flyder over i "Itabashi", en by fuld af grønt og kultur.
[Itabashi Artist Support Campaign Entries]